Ιστορίες Επιτυχίας

Μαρία Ρούσσου

Φοιτήτρια 

Ποιος το περίμενε ότι θα δημιουργήσω τόσο όμορφες και ζεστές σχέσεις με τους καθηγητές ενός «Σχολείου» ξένων γλωσσών, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Μετά από 5 χρόνια διακοπής μαθημάτων Αγγλικής γλώσσας, θεώρησα ότι ένα πτυχίο είναι απαραίτητο. Έτσι επέλεξα την Winners Education και ξεκίνησα την 3μηνη εκπαίδευση και προετοιμασία για το πτυχίο του Lower. Δεν περίμενα ποτέ, ότι θα αγαπήσω τα Αγγλικά, πράγμα που συνέβη.  Το μάθημα ήταν διαδραστικό και βασικό μας στοιχείο η επικοινωνία μόνο στην Αγγλική γλώσσα , κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο για να μάθει κανείς να συνεννοείται σε μία ξένη γλώσσα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την κ. Έφη Κυρικάκη για την άψογη συνεργασία της, καθώς και την κ. Σοφία που με βοήθησε να αγαπήσω αυτή τη γλώσσα . 

Χριστίνα Μπεσίνη

Φοιτήτρια

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Winners Education που με βοήθησαν να ολοκληρώσω τις γνώσεις μου στα αγγλικά μέσα σε 4 μήνες! Ευχαριστώ τη δασκάλα μου κ. Σοφία Παπακαλούση καθώς και την κ. Έφη Κυρικάκη που μας στήριξαν και ήταν εκεί σε όλες μας τις απαιτήσεις!

Εμπιστεύομαι τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Winners Education , γι αυτό και συνεχίζω για το Proficiency!


Τατιάνα Νικίσινα

Φοιτήτρια

Με λενε Τατιάνα Νικίσινα. Είμαι φοιτήτρια του μουσικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Jagiellonian. Οι σπουδές μου γίνονται από απόσταση και για αυτό το λόγο έχω την ευκαιρία να πηγαίνω στο Κέντρο Ξενών Γλωσσών Winners Education .Μαθαίνω την ελληνική γλώσσα για ξένους και το πρόγραμμα μου αποτελείται από καλές μεθόδους διδασκαλίας, γι αυτό μαθαίνω πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Η καθηγήτρια μου η κυρία Έφη έχει πραγματικά επαγγελματική προσέγγιση και αυτό έχει αντίκτυπο στην ταχύτητα εκμάθησης. Έμαθα πολύ γρήγορα και μπορώ να μιλάω εύκολα καθημερινά και να καταλαβαίνω τους άλλους πολύ εύκολα. Είμαι σίγουρη ότι με τα σταθερά βήματα θα έχω επιτυχία στις εξετάσεις Ελληνομάθειας.

Ντόρα Γιαννακοπούλου 

Φοιτήτρια

Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησα να παρακολουθώ μαθήματα αγγλικών στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Winners Education για την απόκτηση πτυχίου Proficency.Η διαδικασία εκμάθησης που ακολουθεί η Winners Education σε σχέση με τις προηγούμενες μου εμπειρίες κατέληξε στην κατάκτηση του στόχου μου. Αυτό ήταν ένα ουσιώδες προσόν για μένα και με βοήθησε να λάβω μέρος σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.Η συγκεκριμένη διαδικασία περιέχει βίντεο και τραγούδια, το οποίο έχει ταυτόχρονα μορφωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Θυμάμαι το πόσο ευχάριστα περνούσε ο χρόνος διδασκαλίας αποκομίζοντας κάθε φορά κάτι καινούριο. Επίσης το διδακτικό προσωπικό επιτελούσε το ρόλο του αντιμετωπίζοντας μας με σεβασμό και συνεχή ενθάρρυνση για την κατάκτηση του στόχου μας.Αισθάνομαι τυχερή που αποκόμισα αυτήν την εμπειρία από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Winners Education . 

Ελπίδα Καπότη

Φοιτήτρια

Με την πολύτιμη βοήθεια της Winners Education κατάφερα να υλοποιήσω να μέρος των εκπαιδευτικών μου στόχων. Λόγω της άψογης καθοδήγησης και του οργανωτικού τους πνεύματος, το αποτέλεσμα στέφθηκε με επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα.Το προσωπικό είναι ευγενέστατο, φιλικό και εξυπηρετικό με όλους τους μαθητές, οι δασκάλες με την πολυετή εμπειρία τους σε κάνουν αμέσως να τις εμπιστευτείς και ο τρόπος διδασκαλίας ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Διασκεδαστικός και ταυτόχρονα επιμορφωτικός αφού μέσω τραγουδιών, ταινιών και skype η ξένη γλώσσα σου γίνεται οικεία, γίνεται βίωμα και πια θεωρώ ότι είναι ο πιο αποδοτικός και αποτελεσματικός τρόπος διδασκαλίας.
H Winners Education είναι μια επιτυχημένη ομάδα και Ευχαριστώ προσωπικά την κύρια Κυρικάκη και την κύρια Παπακαλούση για την υποστήριξή τους!

Ιωάννα Πριμάλη

Φοιτήτρια

Η εμπειρία μου από την συνεργασία με την Winners Education ήταν θαυμάσια. Ξεκινώντας από πολύ μικρή μαθήματα αγγλικών και έχοντας κάνει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σε φροντιστήρια για την απόκτηση πτυχίου αγγλικών, τελικά ξεκίνησα με παρότρυνση συγγενικών μου προσώπων στην Winners Education .Mε την κατάλληλη καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού πέτυχα τον στόχο μου στοProficiency με την πρώτη. Όλοι οι καθηγητές ήταν εξαιρετικά υποστηρικτικοί και μας αντιμετώπιζαν όλους με πολύ σεβασμό. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερή που γνώρισα τόσο αξιότιμους ανθρώπους και το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

© 2019 Winners Education, N. Πλαστήρα 05, 124 61, Χαϊδάρι, 210 5323249
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε