Ιταλικά

Η εκμάθηση της ιταλικής αποδεικνύεται χρήσιμη, γιατί η Ιταλία είναι η χώρα με την οποία έχουμε τη μεγαλύτερη εμπορική δραστηριότητα, γι' αυτό το λόγο χιλιάδες έλληνες που γνωρίζουν ιταλικά εργάζονται σε ελληνο-ιταλικές εμπορικές επιχειρήσεις και αποτελεί τη γέφυρα επικοινωνίας με την Ιταλία και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Επίσης κάθε χρόνο πολλοί ιταλοί τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα, λόγος που καθιστά αναγκαία την εκμάθηση της ιταλικής, δημιουργώντας θέσεις απασχόλησης (μουσεία, ξεναγοί, αρχαιολογικοί χώροι, εστιατόρια κ.α.)
Τέλος θα πρέπει να μνημονευτεί ο μεγάλος αριθμός ελλήνων, πτυχιούχων ιταλικών πανεπιστημίων καθώς και εκείνων που εγγράφονται στα ιταλικά παν/μία προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και προγράμματα διάφορα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών πχ Erasmus κ.α.Η εκμάθηση των ιταλικών στην Ελλάδα τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης και αυτό το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή στις διάφορες εξετάσεις πιστοποίησης του ΚΠΓ καθώς και του ιταλικού ινστιτούτο.

Άλλωστε, η Ιταλία είναι μία χώρα που προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές υψηλού επιπέδου και πολλοί είναι εκείνοι που την προτιμούν ανάμεσα στις χώρες του εξωτερικού για σπουδές σε τομείς όπως οι Καλές Τέχνες, η Ιατρική, η Αρχιτεκτονική, η Νομική, η μόδα.

Πτυχία / Ιταλικά

Πανεπιστήμιο της Perugia

επίπεδο CELI 1
επίπεδο CELI 2
επίπεδο CELI 3
επίπεδο CELI 4
επίπεδο CELI 5

Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών
Diploma di lingua Italiana
CILS (1, 2, 3, 4)
CIC
PLIDA


© 2019 Winners Education, N. Πλαστήρα 05, 124 61, Χαϊδάρι, 210 5323249
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε